Vineri, 11 Mai 2012 17:30

De Ziua Regalitatii, la Palatul Elisabeta

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(10 Voturi)

Ieri dupa-amiaza, cu prilejul Zilei Regalitatii, am avut onoarea sa ma numar printre invitatii Familiei Regale a Romaniei la Garden Party-ul organizat la Palatul Elisabeta. Am reprezentat, cu mandrie, brandul Exotique, Furnizor al Casei Regale. Am luat parte la un eveniment deosebit ce devine o frumoasa traditie prin care se comemoreaza cele trei momente marcante din istoria noastra, petrecute pe 9 si pe 10 mai: 10 mai 1866, cand Carol I devenea Domnitor al tuturor romanilor, 9 mai 1877, cand Romania isi declara independenta de Stat, si 10 mai 1881, proclamarea Regatului Romaniei.

Alaturi de Majestatea Sa Regele Mihai s-au aflat Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu. La Garden Party-ul de la Palatul Elisabeta, Familia Regala a invitat reprezentanti ai tuturor comunitatilor si profesiilor din Romania. De Ziua Regalitatii, au venit sa-l felicite pe Majestatea Sa Regele Mihai politicieni, actori, cantareti, sportivi, jurnalisti. Printre participantii la eveniment s-au numarat Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei, Andrei Chiliman, Primarul Sectorului 1, Toader Paleologu, candidat la Primaria Sectorului 1, Ruxandra Dragomir, presedintele Federatiei Romane de Tenis, Cristi Minculescu, solistul trupei Iris, Valentin Stan, analist politic si jurnalist.
La Garden Party au participat si Furnizori ai Casei Regale, printre care creatorul de moda Alexandru Ciucu, impreuna cu sotia lui, cantareata Alina Sorescu, reprezentanti ai Hotelului Carol Parc si ai Domeniului Coroanei Segarcea.



Comentarii  

 
+1 #1 SC ELASCOM SRL 14-08-2012 18:55
Sarut mina draga dna Pusa .

Da,este un eveniment important cind iti vezi rodul muncii,cind toate greutatile pe care le ai intimpinat sunt rasplatite de clienti fidel,si nu numai,-Recunoasterea pe care o aveti din partea personalitatilo r,este o bucurie sufleteasca enorma.Noi am fost la inaugurarea primului depozit al Eminale,apoi am fost la inaugurarea noului sediu din centru,apoi si la cea din prezent,totul este o dovada de ascensiune,Brav o pentru Exotique super.

Noi Ferencz Tibor si Ferencz Tereza din partea Elascom din Miercurea Ciuc implinim in luna August toto 2o de ani,si suntem foarte multumiti de realizarile pe care le am obtinut,si suntem mindrii ca lucram de 23o de ani cu firma dvs. Emidale.

Va dorim sanatate si fericire in tot ce a ce faceti.

Cu respect.
Citat
 

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Stil de viata De Ziua Regalitatii, la Palatul Elisabeta