Miercuri, 13 Iunie 2012 20:09

Emidale la ceas aniversar

Scris de  Pusa Hack
Acorda o nota articolului
(5 Voturi)

Inainte de Exotique a fost Emidale... Povestea cu sclipiri de paiete, strasuri, si cristale Swarovski, dantele, broderii si alte materiale fine a inceput in urma cu doua decenii, mai exact in 1992, cand, impreuna cu sotul meu, Andrew, am pus bazele unei afaceri originale pe piata din Romania, o afacere care sa vina in intampinarea creatorilor curajosi si independenti. Asa a luat nastere, pe Calea Vacaresti, intr-o magazie mica, Emidale, brandul care, douazeci de ani mai tarziu, avea sa devina cel mai mare depozit en gros de accesorii pentru industria textila din Romania.

Ca orice inceput, si al nostru a fost greu, insa, datorita unei bune strategii pe partea de achizitii, pe partea de comunicare cu clientii si vanzare efectiva, in anii urmatori Emidale si-a largit considerabil portofoliul de produse. Emidale este astazi reprezentantul oficial in Romania pentru pretioasele cristale Swarovski si distribuitor pentru insertiile textile Permess, umerasele Plastinova, sistemele de etichetare Avery Denison sau ata Dor Tak, cel mai vechi colaborator extern al companiei. Am investit in prospectarea pietei interne, in imagine, in participarea la targuri si expozitii internationale, dar, cel mai important, in oameni, prin pregatirea profesionala a personalului si prin garantarea confortului la locul de munca. Acum, intreaga echipa Emidale formeaza o adevarata familie.
In aceasta frumoasa familie Emidale, in mijlocul angajatilor, alaturi de clienti si colaboratori media, am sarbatorit, pe 9 iunie, la Athénée Palace Hilton din Bucuresti, aniversarea celor douazeci de ani de la infiintarea companiei. Printre invitatii speciali s-au numarat Liza Panait, Dialog Textil, Revoli, Demiuma, Sistelse, Mexton si, nu in ultimul rand, domnul Leech, fostul sef al lui Andrew. Surpriza cea mai placuta a venit din partea angajatilor, prietenii nostri, care ne-au decernat un trofeu cu un mesaj sugestiv: Au trecut 20 de ani. Continuam impreuna. Asa vom face! Pentru viitorul apropiat, echipa Emidale are planuri mari: ne dorim sa includem in portofoliu produse noi si sa imbogatim astfel piata accesoriilor pentru industria textila din Romania.

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Despre Emidale Emidale la ceas aniversar